csütörtök, 2018. augusztus 16.

Iski Roland

Feltöltés alatt...

_

Kincses Kornélia

Feltöltés alatt...

_

Kun Áron

Éltem itt is ott is amott is,végül elkeveredtem Szegedre. Végeztem egy pár sulival, ők is megpróbáltak végezni velem. Én nyertem! És végülis színész lettem. 2003 óta játszom amatőr és nem amatőr darabokban erre-arra, apró-cseprő szerepekben kisebb-nagyobb helyeken.  2009 óta vagyok a SzESz (Szegedi Egyetemi Színház) tagja, és mint ilyen, eddig részt vettem a Karnyóné, Don Quijote, Félszárnyú tündérek völgye című darabokban.

Munchkin-ban és pókerben pedig verhetetlen vagyok.

_

Kurtai Nikoletta

Még középiskolás vagyok, ezért nem rendelkezem olyan tapasztalatokkal, mint a többiek. Szeretem a művészeteket, több évig jégtáncoltam és táncoltam. Kiskorom óta tagja vagyok különböző színjátszó köröknek, 2008 óta a Százszorszép Gyermekház musical csoportjának, amely színjátszó körként indult, majd musical csoport lett, most pedig jó úton halad valamerre. :) 2010 júniusában mutattuk be a Boldogság c. darabot a Reál Revüvel, ez volt az első komolyabb előadás, amiben szerepeltem. Legfiatalabbként a társulatban igazán jó, hogy tapasztaltabb színészek között lehetek, tanulhatok tőlük, habár még nem tudom, később komolyan szeretnék-e ezzel foglalkozni.

_

Lipták László

2003 óta vagyok a SZESZ tagja. Mezőhegyesről az egyetem miatt kerültem Szegedre, de gyorsan felkapaszkodtam Thália szekerére. A színház már az elemi tanulmányaim alatt a hobbimmá, később az életemmé vált. Középiskolában egy musical színházban szereztem színpadi tapasztalataim legjavát. Főként a tánc és a mozgás része érdekel, de a prózának sem tudok ellenállni. Egy gyermekházban, gyerekekkel foglalkozom, akiktől legalább annyit kapok mint amit adok nekik…

_

Petró Annamari

Szegeden születtem, és itt is éltem egész életemben. A Szegedi Egyetemi Színház és a Moncsicsi Tanulmányi Kör tagja vagyok. Másfél évet tölthettem el a Metanoia Artopedia Társulatában, ez az időszak rengeteget adott hozzá szakmai fejlődésemhez. Titkárnőként dolgozom és jelenleg jogi asszisztens levelező szakos hallgató vagyok. Húgommal alapítottunk Született Eleségek néven egy kísérleti színházi csoportot, melynek csak hölgy tagjai vannak. Jelenleg egy monodrámán dolgozunk, melynek nyár elejére tervezzük a bemutatását.

_

Rupáner Ágnes

Már egészen kiskoromban megfertőzött a színház. Szegedi indulásomat Dálnoky Zsókának köszönhetem. Az ő Mester Tanodás csoportjában döntöttem úgy, hogy továbbcipelem, húzom, kergetem és kérlelem a játékot, amíg csak élek. A sors ajándéka, hogy ezt a Mesteres csoportot már három éve én viszem. Több éve feltűnök Szegeden különböző helyeken, a legkülönbözőbb darabokban, így játszottam már a Jim Morrison estben, az Ádámake-ban, a Mariann három szívében és ArtsStab-os beugrókban is. Papír szerint 2009-ben lettem színész. A valóságban azokban a pillanatokban vagyok az, amikor lehetőségem nyílik a játékra.

A SZESZ-szel dolgozni régi nagy álmom volt, ezért nagyon örülök ennek a darabnak.

_

Szalkai Dénes

Feltöltés alatt...

Tichy-Rács Ádám

Feltöltés alatt...

_

Udvarhelyi Nándor

Törzsgyökeres szegedi vagyok, mégsem maradtam mindig Szegeden. 2007-ben befejezve a Gimnáziumi életemet, nem gondoltam volna, de legfőképpen a gimnázium előtt, hogy a színészetre fogok menni. 14 éve énekelek, persze hobbi szinten, de előadói szinten 11éve. Az éneklés a Szegedi ProMusica Gyermekkórusban kezdődött, majd a sok-sok barát, akikkel megismerkedtem és persze a családi indíttatás és a szereplésvágy mellett. összehoztunk egy külön musical csoportot. ZÉM (Zene az Életünk Musical) csoport. Egy független csoport, ahol megtaláltam önmagam, a mai napig is nagyon jól érzem ott magam és énekelhetek, táncolhatok, pöröghetek, de persze mindezt mértékkel. A kisebb fellépéseket követték a nagyobbak, majd a saját estek és saját előadások. Sokat tanultam a csapattól és nagyon fontos szerepet játszott az életemben. A csoporttal együtt jár a színpadi gyakorlat is és a színjátszás. Én inkább a pörgős, lazább dalokban találom meg önmagam. A lírikus dalokhoz már kell némi színészet is, így jött az ötlet, hogy színész szeretnék lenni. ”Valami hasznosat mindenképp meg kell tanulnia az embernek, nem?” Ez a folyamat persze sosem ér véget. A családom itt sem hagyott magamra, és nem is fog! Elmentem hát Békéscsabára a Békés Megyei Jókai Színházba. 3 év tanulás, tapasztalás, gyakorlat után pedig elvégezvén a színészetet, ismét visszatértem szülővárosomba. Békéscsabán is rengeteg emberrel ismerkedtem meg, tanultam tőlük, és legfőképpen meg tanultam könnyen alkalmazkodni minden életstílushoz és műfajhoz. Elfogadni ezeket egyszerűnek hangzik, én is azt hittem, de nem volt az. „Mindenesetre” most már egy prózai darabban, ahol nincs ének, szintén megtalálom a helyem. Reméljük ezt majd a 13-as asztal előadásban is meg tudom mutatni.

_